Knikarmscherm

Knikarmscherm kopen of nog aan het oriƫnteren op de juiste zonwering? In beide gevallen helpt Colors @home Bisschop in Staphorst u graag verder. Wij zijn specialisten in zonwering en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Waarom een knikarmscherm
Een belangrijk voordeel van een knikarmscherm als zonwering is dat ze een vrije doorloop garanderen. Het is zelfs mogelijk om onder een knikarmscherm te zitten. Knikarmschermen gaan bovendien lang mee. Het gebrek van hoogwaardig aluminium en kwaliteitsdoek garanderen een lange levensduur. Knikarmschermen zijn geschikt voor veel situaties, omdat ze verkrijgbaar zijn tot zes meter breed en met een uitval van drie meter.

Knikarmscherm met motor
Populaire knikarmschermen zijn types die zijn uitgerust met een motor. Die worden bediend met een schakelaar of met een afstandsbediening. Gemak dient immers de mens.

Knikarmscherm de juiste keuze?
Twijfelt u of een knikarmscherm de juiste keuze is voor uw woning? Colors @home Bisschop legt u graag alle mogelijkheden uit en geeft u deskundig advies. Ook ziet u bij ons andere oplossingen voor de zonwering. Uiteraard bevestigen wij na koop ook de zonwering aan uw woning.

Winkel in Staphorst
Meer informatie nodig over zonweringen? Kom langs in onze winkel in Staphorst. Onze specialisten nemen met u alle mogelijke zonweringen door, zodat u de juiste zonwering koopt voor uw woning of bedrijf.

Uitvalscherm

Zoekt u een uitvalscherm voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij Colors @home Bisschop in Staphorst helemaal aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met zonweringen. Colors @home Bisschop adviseert u graag of een uitvalscherm de juiste oplossing is voor zonwering aan uw woning of bedrijf.

Waarom een uitvalscherm?
Uitvalschermen zijn in principe geschikt voor alle typen ramen in alle soorten woningen. Vanwege de grote functionaliteit is een uitvalscherm een ideale zonwering voor hoge gebouwen, zoals bedrijfspanden en ziekenhuizen.

Verschillende armen uitvalscherm
Uitvalschermen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten armen. Colors @home Bisschop adviseert u graag of vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen of gasveerarmen de beste oplossing zijn voor uw situatie. Alle modellen zijn in verschillende kleuren of dessins verkrijgbaar. Ook is er een keuze tussen effen of gestreept doek. Kies een uitvalscherm dat past bij uw woning.

Doek zonwering vervangen
Is uw uitvalscherm nog in goede staat, maar is het doek vies of kapot? Bestel dan los een nieuw doek voor uw uitvalscherm bij Bisschop Tapijt. Onze monteurs nemen uiteraard de montage voor hun rekening.

Winkel in Staphorst
Meer informatie nodig over zonweringen? Kom langs in onze winkel in Staphorst. Onze specialisten nemen met u alle mogelijke zonweringen door, zodat u de juiste zonwering koopt voor uw woning of bedrijf.

Rolluiken

U overweegt de aanschaf van rolluiken. Colors @home Bisschop in Staphorst heeft rolluiken in de collectie. Wij zijn specialist in alle soorten zonwering. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie.

Waarom rolluiken?
Rolluiken zijn voor veel gebouwen goede zonweringen. Ze beschermen goed tegen warmte en koude en maken het ongenode gasten lastig. Ook houden ze opvallend veel geluid tegen. Een extra voordeel is dat ze niet alleen de zon maar ook pottenkijkers buiten de woning houden. Op zoek naar een zonwering die echt verduisterend werkt? Dan zijn rolluiken kortom prima keuzes. Sluit een rolluik volledig en het is echt aardedonker in uw woning. Dat is lekker slapen.

Rolluiken voor nieuwbouw
Of rolluiken geschikt zijn voor nieuwbouwwoningen? Jazeker! En ook bij renovatie van woningen past Colors @home Bisschop regelmatig rolluiken toe.

Advies over rolluiken
Advies over rolluiken nodig? Kom langs bij de specialist in zonwering voor Staphorst en omgeving. Colors @home Bisschop heeft een uitgebreide collectie zonwering. Doe inspiratie op en wees er zeker van dat u de juiste keuze maakt.

Screens

Screens kopen? Kom langs bij Colors @home Bisschop in Staphorst. Wij laten u zien of screens de beste oplossing zijn voor uw situatie. Colors @home Bisschop heeft alle vormen van zonwering in huis.

Wat is een screen?
Een screen is een vlak hangende zonwering die een goede oplossing is voor bedrijfsgebouwen. De laatste jaren vallen ook particulieren steeds meer voor screens. Ook omdat ze vaak een uitkomst zijn als andere typen zonweringen niet goed mogelijk zijn.

Waarom een screen?
Groot voordeel van een screen als zonwering is dat pottenkijkers niet naar binnen kunnen kijken, terwijl u zelf wel maximaal zicht op het buitenleven houdt. Screens verminderen dus niet de hoeveelheid daglicht. Belangrijk voordeel is dat screens geen last van de wind hebben. Ook bij stormkracht houdt u de zon en de warmte buiten de woning.

Verschillende soorten screens
Er zijn verschillende soorten screens op de markt. Bij Colors @home Bisschop vindt u bijvoorbeeld screens die met een bandopwinder worden bediend. Dat zijn ideale screens voor bovenverdiepingen. Een andere vorm van bediening is een oogwindmerk. Die bedient u met een slingerstang. Colors @home Bisschop heeft ook screens die elektrisch worden bediend. Op zoek naar screens voor brede en hoge ramen? Dan is een zip-screen ideaal. Deze modellen zitten met een soort ritssluiting vast aan de zijkant van de geleider. Dat zorgt voor een mooie, strakke zonwering.

Markiezen

Op zoek naar stijlvolle zonwering? Dan valt de keuze vaak op markiezen. Die geven elk gebouw meer stijl en allure. Kom eens kijken bij Colors @home Bisschop in Staphorst naar de mogelijkheden. Wij zijn specialist in alle mogelijke zonweringen.

Waarom markiezen?
Markiezen geven woningen, winkels, hotels en eigenlijk elk denkbaar pand meer uitstraling. Dankzij de gebogen vorm is er veel flexibiliteit bij het plaatsen en zitten deuren of ramen nooit in de weg. De gesloten zijkanten houden ook de zon van de zijkant tegen.

Houten of aluminium markiezen
Bisschop Tapijten heeft houten markiezen en aluminium markiezen in het assortiment. In beide gevallen is de stof gemaakt van stuk geweven acryldoek. Voordeel daarvan is dat het absoluut rot- en schimmelvrij is. Ook is acryldoek licht en kleurecht en stoot het vuil en water af. Daardoor gaat het doek ook lang mee. Buiten de keuze tussen houten of aluminium markiezen, kunt u ook kiezen uit veel verschillende dessins en uni-kleuren. Voor iedere smaak is het raak.

De bediening van markiezen
Markiezen kunnen op verschillende manier worden bediend. De meest voorkomende modellen hebben een nylonkoord met koorddikker, een staaldraad windwerk of een somfy elektromotor.

Markiezen bij Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop is specialist in zonwering. Kom langs in de winkel in Staphorst voor het beste advies over markiezen of andere zonweringen. Uiteraard zorgen onze vakmensen ook voor de montage van markiezen.