Verticale jaloezieën (lamellen)

De keuze gemaakt voor verticale jaloezieën? Of wilt u eerst nog wat meer weten over deze praktische raambekleding? Bezoek in beide gevallen de showroom van Colors @home Bisschop in Staphorst. Wij hebben een uitgebreide collectie verticale jaloezieën, die ook wel lamellen worden genoemd. En onze medewerkers informeren u graag over de voor- en nadelen.

Raambekleding voor kantoren
Verticale jaloezieën of lamellen zijn ideaal voor kantoorpanden. Lamellen zijn namelijk in elke gewenste positie te draaien. Medewerkers voorkomen daarmee dat de zon hinderlijk op hun beeldscherm of op de werkplek schijnt, terwijl ze wel profiteren van daglicht. Perfecte werkomstandigheden kortom.

Kunststof of aluminium lamellen
Lamellen of verticale jaloezieën passen bij veel raamsoorten. Ze worden gemaakt van kunststof, aluminium of stof en zijn leverbaar in de breedtes 50 mm, 70 mm, 89 mm, 125 mm en 250 mm.

Showroom in Staphorst
Colors @home Bisschop aan de Oude Rijksweg in Staphorst kan alle varianten voor u realiseren. Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën koopt u bij Colors @home Bisschop in Staphorst. Wij zijn specialist in alle soorten vloeren én raambekleding. Ook aluminium jaloezieën hebben wij in onze collectie. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze uitgebreide showroom.

Jaloezieën voor woon- en slaapkamers
Op zoek naar de juiste jaloezieën voor uw woonkamer of slaapkamer? Aluminium jaloezieën zijn daarvoor een zeer geschikte oplossing. Ook voor de badkamers is deze raambekleding zeer geschikt. Aluminium jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig. Wel zo handig in de natte ruimte. Vraag de medewerkers van Colors @home Bisschop om advies.

Maten aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in maten van 16 tot 70 mm. Met een ladderband geeft u aluminium jaloezieën een bijzonder extra accent. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en in twee breedtes. Doe inspiratie op in onze showroom in Staphorst.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop is het totaaladres voor uw woning. Bij ons vindt u vloerbedekking, raamdecoratie en zonwering. Kom sfeer proeven aan de Oude Rijksweg.

Houten jaloezieën

Mooie houten jaloezieën? Die vindt u bij Colors @home Bisschop in Staphorst. Kom langs in onze showroom en bekijk onze uitgebreide collectie jaloezieën. Wij hebben verschillende soorten jaloezieën in het assortiment, waaronder houten jaloezieën.

Sfeervolle houten jaloezieën
Houten jaloezieën brengen veel sfeer in huis. De natuurlijke materialen geven het interieur een exclusieve uitstraling. Veel woningbezitters vallen daarom voor de charme van houten jaloezieën. Ze zijn bovendien uiterst functioneel. Met het kantelen van de lamellen bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoeveel lichtinval u wilt. Houten jaloezieën leveren daarmee ook voldoende privacy op.

Ladderband voor eigen touch
Een eigen touch geven aan houten jaloezieën? Gebruik dan het ladderband. Een mooie manier om uw raambekleding nog meer op te laten vallen. Zo krijgen de houten jaloezieën nog meer uitstraling.

Elektrisch bedienbare houten jaloezieën
Meestal wordt voor de bediening van houten jaloezieën een optrekkoord of een tuimelkoord gebruikt. Ook elektrische bediening is echter zeker mogelijk. Vraag de vakkundige medewerkers van Colors @home Bisschop om advies.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop is al dertig jaar het totaaladres voor uw woning. Bij ons vindt u vloerbedekking, raamdecoratie en zonwering. Kom sfeer proeven aan de Oude Rijksweg.

Plissé gordijnen (dupli of duettes)

Plissé gordijnen (dupli of duettes) zijn geschikt voor bijna alle raamtypes. Bij Colors @home Bisschop in Staphorst vindt u een uitgebreid aanbod. Bekijk zelf in onze showroom aan de Oude Rijksweg of plissé gordijnen in uw interieur passen.

Gordijnen voor dakkoepels
Plissé gordijnen zijn in principe geschikt voor bijna alle soorten ramen. Ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor ronde ramen, driehoeksramen en erkers. Ook zijn plissé gordijnen een mooie oplossing voor het plafond en dakkoepels. In onze showroom laten we graag de mogelijkheden zien.

Vrij pakket
Plissé gordijnen leveren woningbezitters veel flexibiliteit op bij het binnenlaten van daglicht. Ze zijn namelijk zo samen te stellen dat ze niet alleen van boven naar beneden, maar ook van onder naar boven zijn op te laten. Dit heet vrij pakket. Wij tonen u graag deze handige variant.

Isolerende werking
Plissés hebben een isolerende werking. Met deze gordijnen houdt u kortom de nodige tocht tegen. Ze dragen bij aan een lekker behaaglijke woonruimte. U kunt kiezen uit verschillende manieren van bediening, zoals een optrekkoord, een handgreep of een eindloos koord. Ook elektrische bediening is mogelijk.

Showroom in Staphorst
Colors @home Bisschop is de specialist in gordijnen. Niet voor niets hebben wij een eigen atelier met ervaren naaisters. Alle antwoorden die u zoekt vindt u in onze showroom in Staphorst. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Dupli of duettes

Het voordeel van duplistoffen? Dat is ongetwijfeld dat de koorden mooi zijn weggewerkt. Ze zijn onzichtbaar omdat deze gordijnen twee stoflagen hebben. Bekijk in de showroom van Colors @home Bisschop in Staphorst hoe dat er uit ziet. Wij hebben een mooie collectie dupli of duettes.

Veel kleuren duplistoffen
Dupli en duettes zijn er in veel verschillende kleuren. Ook is er volop keuze in transparanties. Colors @home Bisschop heeft alle soorten in huis, van lichtdoorlatende stoffen tot verduisteringsstoffen. Aan u de keuze. Ze zijn leverbaar in de breedtes 25, 32 en 64 mm.

Twee-in-één-model
Functioneel en erg prettig is het twee-in-één-model. Hiermee haalt u namelijk een ideale combinatie van een lichtdoorlatend en verduisterend gordijn in huis. Ze zijn nog duurzaam ook. Dankzij de honinggraad structuur hebben deze plisségordijnen namelijk een isolerende werking. U bespaart daarmee op de energiekosten. Een onverwacht voordeel van gordijnen!

Showroom Staphorst
Meer weten over dupli of duettes? Kom langs in onze showroom in Staphorst. Colors @home Bisschop is de gordijnspecialist van de regio. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. U doet gegarandeerd veel inspiratie op.

Shutters

Shutters kopen? Start de zoektocht bij Colors @home Bisschop in Staphorst. In onze winkel aan de Oude Rijksweg late we de mogelijkheden van shutters zien. Omdat wij specialist in alle soorten gordijnen zijn, kunt u ook ervaren of u met shutters de juiste keuze voor uw woning maakt.

Wat zijn shutters?
Shutters zijn in feite luiken met te verstellen lamellen. Dit zijn populaire zonweringen omdat ze ook veel sfeer met zich mee brengen.  Een shutterpaneel bestaat uit een raamwerk, kantelbare lamellen en een kantelstok.  Shutters zijn gemaakt van hout of kunststof.

Waarom shutters?
Shutters houden in de zomer de zon en de warmte tegen, terwijl ze in de koudere maanden van het jaar juist warmte vasthouden en een isolerend effect hebben. Buiten dat zorgen shutters voor een sfeervolle uitstraling in uw woonkamer. Dankzij het maatwerk van Colors @home Bisschop zijn shutters geschikt voor veel toepassingen.

Voor shutters naar Bisschop
Colors @home Bisschop is het totaaladres voor alles wat met vloeren en ramen te maken heeft. Ook shutters zitten in onze collectie. Bekijk alle mogelijkheden in onze winkel in Staphorst en kies de zonwering uit die het beste bij uw persoonlijke woonsituatie past.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kopen? Dat begint bij Colors @home Bisschop in Staphorst. In ons eigen atelier maken wij uw vouwgordijnen op maat. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden in onze showroom. Kom vrijblijvend langs.

Lichtdoorlatend of verduisterend
Niks is onmogelijk voor onze vakkundige medewerkers van het atelier. Zij maken de vouwgordijnen van uw wensen. U kiest uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. En u vertelt precies hoe u ze graag wilt hebben. Vervolgens gaan we in ons atelier aan de slag.

Vrij pakket
Wilt u vouwgordijnen niet alleen van boven naar onderen kunt bedienen, maar ook van onder naar boven? Kies dan voor het zogenoemde vrij pakket. Dit betekent dat u zelf bepaalt of u gordijnen laat zakken of laat ‘stijgen’. Deze variant was al langer mogelijk met plissé en dupli stoffen en sinds kort ook bij vouwgordijnen. Wel zo makkelijk.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop is al dertig jaar het totaaladres voor uw woning. Bij ons vindt u vloerbedekking, raamdecoratie en zonwering. Kom sfeer proeven aan de Oude Rijksweg. En onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.