Colors @home Bisschop speciaalzaak in vloerbedekking en raamdecoratie

Colors @home Bisschop in Staphorst is al dertig jaar de speciaalzaak in tapijt, stofferingen, gordijnen, vloerbedekking, vloeren en harde vloeren. En wij zijn specialist in service. Wij helpen onze klanten van advies tot het leggen of bevestigen van onze producten. Dat doen we met een team van ervaren vakmensen. Zij werken vanuit ons bedrijf aan de Oude Rijksweg 157 A.

Tapijt en raamdecoratie
De geschiedenis van Colors @home Bisschop voert terug naar 1987. In dat jaar beginnen Jan en Aaltje Bisschop vanuit hun huis met de verkoop van tapijt. Niet veel later nemen ze ook vinyl en laminaat in het assortiment op. Een kleine tien jaar later openen ze ook een winkel in raamdecoraties. Vanaf 2003 zitten beide ondernemingen onder één dak. Woningeigenaren weten dan dat ze voor alle ruimtes in de woning bij Colors @home Bisschop terecht kunnen. Het eigen atelier voor raamdecoraties maakt het mogelijk dat Colors @home Bisschop bijna nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Veel is mogelijk.

Een echt familiebedrijf
Colors @home Bisschop is anno 2016 nog steeds een familiebedrijf. Helaas is Jan Bisschop overleden. De zonen Roelof en Henk runnen de onderneming nog steeds. Roelof en Henk zijn ervaren stoffeerders. Ook de zussen Aaltje Slager-Bisschop en Klaasje Brand-Bisschop spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zij zijn de specialisten van het eigen atelier, Samen met vier andere werknemers vormen de familieleden het team vakmensen van Bisschop Tapijt.
Anno 2022 zijn we inmiddels gegroeid, en werken met een team van 13 mensen.