Voorzethor

Voorzethor kopen? U vindt ze bij Colors @home Bisschop in Staphorst. Met een voorzethor kunt u op mooie dagen heerlijk deuren of ramen openen, zonder dat meteen een leger muggen of andere insecten naar binnen vliegt.

Voorzethor voor het raam
Een voorzethor is de ideale oplossing voor ramen en deuren. De montage van voorzethorren is een eenvoudig klusje, terwijl u daarmee het woongenot sterk vergroot. Haal de frisse lucht naar binnen, maar hou de irritante insecten buiten de deur. Een voorzethor werkt prima bij naar buiten of binnen draaiende of schuivende ramen. De bevestiging gebeurt met een handig klemsysteem.

Verschillende soorten
Er zijn verschillende soorten voorzethorren. Kies uit een voorzethor met standaard gaasstructuur of een model met plissé gaas. Bij Colors @home Bisschop hebben wij beide soorten voorzethor in de collectie.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop aan de Oude Rijksweg in Staphorst is de specialist in vloeren, raamdecoratie en zonwerking. Voorzethorren behoren uiteraard ook tot ons assortiment. Geniet van het buitenleven en koop een voorzethor.

Inklemhor

Op zoek naar een hor voor een draaikiepraam? Dan is een inklemhor de beste oplossing. Colors @home Bisschop in Staphorst heeft deze in het assortiment.

Wat is een inklemhor?
Heerlijk de ramen open en voorkomen dat insecten massaal uw woning binnendringen? Dan is een hor natuurlijk onmisbaar. Voor draaikiepramen is de zogenoemde inklemhor de beste oplossing. Die klemt u eenvoudig aan het raam vast zonder het gebruik van schroeven of boren. Met de hor opent of sluit u nog steeds zonder moeite het raam.

Wanneer een inklemhor?
Een inklemhor is zoals gezegd de beste oplossing voor een draaikiepraam. Deze hor is geschikt voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. U plaatst en verwijdert de inklemhor heel eenvoudig als deze wel of niet nodig is. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Kijk bij Colors @home Bisschop naar welke kleur het beste bij uw woning past.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop aan de Oude Rijksweg in Staphorst is de specialist in vloeren, raamdecoratie en zonwerking. Inklemhorren behoren uiteraard ook tot ons assortiment. Geniet van het buitenleven en plaats een inklemhor op uw draaikiepraam.

Plissé hordeur

U zoekt een plisse hordeur voor uw keuken- of teundeur? Colors @home Bisschop heeft als specialist in zonwering ook verschillende soorten horren in het assortiment. Ook de juiste plissé hordeur vindt u in onze winkel aan de Oude Rijksweg in Staphorst.

Wat is een plissé hordeur?
U wilt lekker buiten zitten of frisse lucht binnenhalen en voorkomen dat insecten uw woning binnenkomen. Een hor is daarvoor de beste oplossing. Voor onder meer schuifpuien, tuindeuren, schuifdeuren, openstaande deuren en keukendeuren is een plissé hordeur een uitkomst. U houdt insecten buiten en tegelijkertijd heeft u nauwelijks hinder van de plissé hordeur. In- en uitlopen is prima mogelijk.

Montage hordeur
De montage van een plissé hordeur is eenvoudig. Uiteraard kunnen de vakmensen van Colors @home Bisschop die klus voor hun rekening nemen. Een plissé hordeur wordt op het kozijn geplaatst. Dit ziet er prima uit en u creëert de optimale omstandigheden tijdens zomerse dagen.

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop aan de Oude Rijksweg in Staphorst is de specialist in vloeren, raamdecoratie en zonwerking. Plissé hordeuren behoren uiteraard ook tot ons assortiment. Geniet optimaal van mooie zomerse dagen.

Rolhor

Rolhor kopen voor bijvoorbeeld uw dakraam? Colors @home Bisschop helpt u bij de keuze voor de juiste rolhor. Voor elk raam hebben wij de juiste hor. Ook leveren wij maatwerk en natuurlijk helpen wij bij de montage.

Waarom is een rolhor?
Een hor is ideaal op dagen dat u frisse lucht naar binnen wilt halen, maar insecten wilt vermijden. Een rolhor is vervolgens de juiste oplossing voor ramen die naar buiten draaien of voor dakramen.

Wat is een rolhor?
Een rolhor bestaat uit een aluminium omkasting met aluminium geleiders. Een as met een veerrol zorgt ervoor dat de horgaas oprolt als dit nodig is. Borging onder de geleiders zorgt ervoor dat de rolhor in gesloten toestand niet automatisch oprolt. Een rolhor is bijvoorbeeld een goede oplossing voor dakramen.

Montage van een rolhor
De montage van een rolhor is niet moeilijk. U kunt de klus ook laten uitvoeren door de vakmensen van Bisschop Tapijt

Bisschop Tapijt
Colors @home Bisschop aan de Oude Rijksweg in Staphorst is de specialist in vloeren, raamdecoratie en zonwerking. Rolhorren behoren uiteraard ook tot ons assortiment. Geniet optimaal van mooie zomerse dagen dankzij de montage van een rolhor.