Kom voor de leukste en nieuwste trend 'Plissé Gordijnen' naar onze showroom!

Inbetween gordijnen

Op zoek naar de beste inbetween gordijnen? Bekijk dan de showroom van Colors @home Bisschop in Staphorst. Wij hebben veel showbanen ter inspiratie hangen. Benieuwd of ze ook in uw woning passen? Neem dan stalen mee naar huis en bekijk op uw gemak of het motief, de stof of de kleur inderdaad naar uw smaak zijn. Het beste beeld krijgt u immers bij u thuis!

Wat zijn inbetween gordijnen?
De term inbetween gordijn is een samenvoeging van het Engelse woord ‘inbetween’ (tussenin) en gordijn. Het is een type gordijn dat precies past tussen een overgordijn en een vitrage. Inbetween gordijnen zijn licht van stof en laten daglicht door. Net zoals gewone gordijnen zijn ze echter zichtdicht. De transparantie van de stof bepaalt de lichtinval.

Afwerking inbetween gordijnen
Inbetween gordijnen zijn bijzonder licht en dun en hangen daarom prachtig. Kies voor de afwerking tussen een enkele, vlinder of dubbele plooi, een roede met ingeslagen ringen, een standaard rail of een railroede. Die laatste levert een mooiere uitstraling op en is verkrijgbaar in rvs, zwart, zilver, messing of wit.

Eigen atelier
Colors @home Bisschop maakt gordijnen in het eigen atelier. Deskundige stoffeerders hangen ze bij uw thuis op. Wij helpen u kortom van a tot z.

Vitrages

Op zoek naar vitrages? Neem een kijkje in de winkel van Colors @home Bisschop in Staphorst. Wij hebben een grote collectie vitrages in onze showroom. Betaalbare vitrages van goede kwaliteit. Onze medewerkers geven u graag advies. En dankzij ons eigen atelier leveren wij precies de vitrages die u zoekt. Veel is mogelijk.

Wat zijn vitrages?
Een ander woord voor vitrage is glasgordijn. Het zijn namelijk zeer dunne gordijnen die vanaf de binnenkant bekeken achter de overgordijnen worden geplaatst. Samen met gordijnen vormen ze een prachtig geheel in uw interieur.

De voordelen van vitrages
Dankzij vitrages krijgt u veel licht in uw woning, terwijl pottenkijkers minder kans hebben. De inkijk van buiten naar binnen is namelijk redelijk beperkt dankzij vitrages. Daarom kiezen veel mensen voor vitrages.

Veel kleuren en materialen
De tijd dat vitrages alleen in één kleur voorradig waren, is al lang voorbij. Vitrages zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gedrukte, geweven of geborduurde vitrages. Ervaar de verschillen in de winkel van Colors @home Bisschop in Staphorst.

Wavegordijnen

Overweegt u de aanschaf van wavegordijnen? Doe inspiratie op in de showroom van Colors @home Bisschop in Staphorst. Daar vindt u een grote keuze aan wavegordijnen en medewerkers met veel ervaring en verstand van zaken.

Een rustige uitstraling
Houdt u van een rustige uitstraling in uw interieur? Dan zijn wavegordijnen een goede optie. Dankzij de plooien zorgen ze voor rust in de ruimte. Dat is een van de redenen waarom ze de laatste jaren aan een opmars bezig zijn. Colors @home Bisschop speelt in op die populariteit met een mooie collectie wavegordijnen.

Railroede of waverail
Wavegordijnen kunnen worden gemaakt van bijna alle denkbare soorten stof. Ieder zijn smaak. Het gebruik van een railroede of een waverail levert een nog mooiere uitstraling op. Bij een wave zijn de golven allemaal gelijk, omdat de glijders in de rails verbonden zijn met een koord. De gordijnen hangen daardoor altijd mooi in een plooi.

Wavegordijnen bij Bisschop
Bij Colors @home Bisschop in Staphorst vindt u een gevarieerde collectie wavegordijnen. Wij inspireren u graag in onze showroom. Bij ons kunt u terecht voor het juiste advies over alle soorten gordijnen.

 

Vouwgordijnen

Colors @home Bisschop in Staphorst is specialist in vouwgordijnen. Wij maken ze zelf en hangen ze uiteraard ook bij u op. Bekijk de mogelijkheden van dit vakmanschap in onze showroom.

Eigen atelier
Colors @home Bisschop heeft een eigen atelier. Daardoor kunnen wij zo optimaal mogelijk inspelen op de wensen van klanten. Samen met u ontwerpen wij de mooiste vouwgordijnen en die maken we vervolgens razendsnel in het atelier. En daarna meten we ze bij u thuis op, zagen de rails op maat en hangen de vouwgordijnen op. Vouwgordijnen kopen bij Colors @home Bisschop betekent kortom dat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Nieuw: het top-down systeem
Een nieuwe ontwikkeling bij vouwgordijnen is het top-down systeem. Dat maakt het mogelijk om gordijnen ook van bovenaf te laten zakken. U bepaalt daarmee zelf de lichtinval en de inkijk. Bijzonder handig!

Meer advies in onze winkel
Niet alle stoffen zijn geschikt als vouwgordijn. Onze specialisten in Staphorst kunnen u daar alles over vertellen. Zij beantwoorden graag al uw vragen over vouwgordijnen. Kom gerust eens langs bij onze winkel.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur en helemaal in stijl met uw interieur. Onze adviseurs denken graag met u mee, we hebben oplossingen voor elk raam. U kunt uw eigen rolgordijn samenstellen met onze talloze prachtige kleuren, stijlvolle materialen, mooie dessins en diverse afwerkingen. Helemaal uw smaak!

Verduistend of lichtdoorlatend
Wilt u een verduisterende stof of een lichtdoorlatende stof? Kies een verduisterende stof voor in de slaapkamer, voor een merkbaar goede nachtrust. In de woonkamer of de keuken is een lichtdoorlatende stof aan te raden. Dit zorgt voor een sfeervolle lichtinval overdag en tegelijk bieden de rolgordijnen u voldoende privacy.

Afwerking rolgordijnen
Rolgordijnen kunnen op veel manieren worden afgewerkt. Kies uit een houten onderlat, een stiksel of ingeslagen ringen aan het rolgordijn. Deze opties zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Voor elk raam een oplossing
Ook voor speciale ramen zijn er prachtige oplossingen. Voor draaikiepramen, dakramen en ramen met een groot formaat kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Komt u binnenkort langs voor een passend advies!

 

Duo rolgordijnen

Wilt u een raamdecoratie met een strakke uitstraling en toch spelen met licht en doorzicht, dan is een duo rolgordijn iets voor u. De duo rolgordijnen zijn multifunctioneel en hebben een prachtige uitstraling. Niet voor niets de trend van dit moment.

Het duo rolgordijn
Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale banen: transparant en niet-transparant. Door de stoflagen te verschuiven, bepaalt u zelf de mate van lichtinval, zonwering en privacy. Een ideale raamdecoratie!

Aangepast aan uw wensen
Uiteraard zijn ook de duo rolgordijnen leverbaar in diverse stoffen en kleurtinten. De stoffen zijn in verschillende baanbreedtes leverbaar, van 4.5 cm tot wel 40 cm. U kiest wat past bij de afmetingen van uw raam en bij uw wensen.